Dé multibrand store om jouw collectie op het grootste social commerce platform ter wereld in China te verkopen: WeChat. - FGHS Logistiek

Nieuws

31/05 - Dé multibrand store om jouw collectie op het grootste social commerce platform ter wereld in China te verkopen: WeChat.

De toekomst van e-commerce ligt in China. Voor sterke (sport-) fashion brands is het een zeer interessante mogelijkheid om de stap naar China te wagen. China speelt een leidende rol in de wereldwijde mode industrie en is de grootste en creatiefste e-commerce markt ter wereld.

Voor Nederlandse sport- en modebedrijven biedt dit interessante mogelijkheden. Online via WeChat is een essentiële eerste stap om deze enorme markt te betreden. In samenwerking met FGHS Logistiek heeft Gateway O een multibrand platform the Nordics 简欧 ontwikkeld die het mogelijk maakt om direct aan de Chinese consument te verkopen.

Ben je benieuwd naar deze laagdrempelige oplossing, om zonder veel risico je eigen merk te branden en verkopen via het multibrand platform the Nordics 简欧 op het grootste social commerce platform van China? Laat het ons weten via info@fghslogistiek.nl of tel. 088 – 99 100 77.


Gratis Logistieke Scan