Zeevrachtmonitor - FGHS Logistiek

Zeevrachtmonitor

FGHS Logistiek Zeevrachtmonitor

Onderstaand treft u de FGHS Logistiek zeevrachtmonitor aan. Deze monitor is in 2017 ontwikkeld en geeft op een unieke wijze inzicht in de kosten van zeevracht. Het weegt de bekende CCFI-index, de ontwikkelingen van de olieprijs en de valutakoers EUR/USD. Zodoende ontstaat een zorgvuldige weging waarmee niet alleen het verleden zichtbaar is, maar waarmee ook gewerkt kan worden voor calculatiedoeleinden en voor contractonderhandelingen met expediteurs.

FGHS Logistiek zal u viermaal per jaar de bijgewerkte zeevrachtmonitor laten zien in de nieuwsbrief. Tussentijds kunt u de monitor altijd raadplegen op deze pagina.

Vanzelfsprekend werkt FGHS Logistiek aan meerdere initiatieven om de kosten voor zeevracht verder te laten dalen. Mocht u meer willen weten of vragen hebben over de monitor, dan kunt u contact opnemen met FGHS Logistiek.

 

Deze zeevrachtmonitor is opgesteld door Greenway Logistics BV in opdracht van FGHS, Brancheorganisatie voor sportleveranciers op basis van gegevens die zijn aangeleverd door partnerbedrijven. De zeevrachtmonitor is bestemd voor de landen: België, Nederland, Luxemburg, Engeland, Ierland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken. Greenway Logistics BV en FGHS zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van de door de partners aangeleverde gegevens en aanvaarden derhalve geen enkele aansprakelijkheid. De inhoud of informatie van deze zeevrachtmonitor mag niet worden gereproduceerd, verspreid of gepubliceerd in welke media en voor welk doel dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Greenway Logistics BV.

Gratis Logistieke Scan