Stijgende transportkosten 2024: heeft u al een benchmark aangevraagd? - FGHS Logistiek

Nieuws

07/02 - Stijgende transportkosten 2024: heeft u al een benchmark aangevraagd?

Dit jaar hebben de transportkosten voor pakket-, pallet- en expressvervoer opnieuw een stijgende lijn doorgemaakt. FGHS Logistiek voert jaarlijks onderhandelingen met transportpartners om collectieve regelingen te treffen, zodat leden kunnen profiteren van gunstigere tarieven. Leden die deelnemen aan deze collectieve regelingen zijn persoonlijk op de hoogte gebracht door FGHS Logistiek over wat dit voor hen betekent voor dit jaar.

Indien u nog niet profiteert van een collectief arrangement, is nu het moment om uw logistieke kosten en transporttarieven kritisch te evalueren. FGHS Logistiek kan hierbij helpen. In de afgelopen maanden hebben we opnieuw onderhandelingen gevoerd met alle belangrijke vervoerders op de Nederlandse markt om nieuwe prijsafspraken te maken. Wat betekent dit voor u? Door lid te zijn van FGHS bent u verzekerd van optimale service tegen concurrerende tarieven. We stellen graag opnieuw de verschillende vervoerders aan u voor.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een benchmark laten uitvoeren om te weten waar u momenteel staat? Neem dan gerust contact met ons op.


Gratis Logistieke Scan