WEBINAR: Krijg inzicht & verbeter de CO₂-footprint van uw vervoersstromen met het CO₂ Improve programma van FGHS Logistiek. - FGHS Logistiek

Nieuws

02/05 - WEBINAR: Krijg inzicht & verbeter de CO₂-footprint van uw vervoersstromen met het CO₂ Improve programma van FGHS Logistiek.

In de mode- en sportbranche gaan we naar een wereldwijde duurzaamheidsstandaard. Steeds meer bedrijven stellen duurzaamheideisen op. Zo heeft Zalando met een verplichte duurzaamheidsbeoordeling, Bijenkorf stimuleert duurzaamheid en outdoormerk Patagonia geeft alleen nog orderkortingen aan groothandelspartners die stappen ondernemen om hun CO₂ footprint te verlagen.

Ook zal elk bedrijf in de komende jaren een officiële certificering van zijn CO₂-voetafdruk moeten hebben. Met CO₂ Improve bent u voorbereid op alle huidige en toekomstige eisen van klanten, overheden, accountants en NGO’s. Zorg ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de duurzaamheidseisen en toekomstige EU-regelgeving.

CO₂ Improve biedt officiële, gecertificeerde monitoring en helpt bedrijven bij het berekenen, analyseren én verbeteren van de CO₂ footprint van logistieke activiteiten door innovaties en samenwerking. De uitkomsten van de CO₂ Improve analyse kunnen gebruikt worden voor officiële rapportages en doeleinden.

Wilt u meer informatie en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw bedrijf om de CO₂-emissies te reduceren? Op dinsdag 10 mei 2022 om 09.00 uur plannen wij een online CO₂ Improve infosessie voor FGHS-leden. Programma:

  • Welkom – Dirk Vinken, FGHS
  • Duurzame ontwikkelingen in de sport- & modebranche – Edwin van de Rafelaar, FGHS Logistiek
  • CO₂ Improve – Wiger Aantjes, Sustaining Supply Chains
    • CO₂ Improve. Don’t compensate. Innovate.
    • Programma – monitoring – aanpak
    • Certificering GLEC
  • Q&A

Aanmelden voor dit webinar kan via e-mail naar FGHS, Dirk Vinken info@fghs.nl


Gratis Logistieke Scan