Bereik de Chinese social commerce markt op een laagdrempelige manier - FGHS Logistiek

Nieuws

10/06 - Bereik de Chinese social commerce markt op een laagdrempelige manier

China heeft corona achter zich gelaten. De Chinese consumenten spenderen weer volop en doen dit nog meer online dan ze al deden. China is de grootste e-commerce markt ter wereld. Ook voor Nederlandse bedrijven is dit erg interessant. Online beginnen, is de beste eerste stap richting deze enorme markt. Het verlaagt je risico, verlaagt je investeringen, verhoogt je zichtbaarheid, verhoogt je verkopen en brengt je direct in contact met de consument.

FGHS logistiek informeerde u eerder over onze samenwerking met Gateway O om de Chinese markt te kunnen betreden d.m.v. een full service social commerce oplossing. Momenteel werken we samen met Gateway O aan een eigen multibrand omgeving en kunnen we FGHS-leden zeer binnenkort de mogelijkheid bieden om eenvoudig, laagdrempelig en zonder veel risico aan te sluiten bij het grootste social commerce platform van China via onze multibrand store.

Er volgt binnenkort een speciale nieuwsbrief over dit onderwerp met uitgebreide informatie. Kunt u niet wachten en wilt u al meer weten over de mogelijkheden om aan te sluiten? Dan kunt u uiteraard contact met ons op te nemen.


Gratis Logistieke Scan