FGHS Logistiek vrachtloket

FGHS VRACHTLOKET

FGHS Logistiek heeft het FGHS Vrachtloket geopend. Met het Vrachtloket wordt voorzien in de behoefte aan één loket voor alle transportvragen waar ad hoc basis-oplossingen nodig zijn tegen de scherpste prijs in de markt.

Uit verschillende gesprekken die de afgelopen jaren met de FGHS leden zijn gevoerd, bleek er veel behoefte te bestaan aan betrouwbare logistieke dienstverlening en transport. Voor bepaalde projecten loont het bovendien om transportdiensten qua kosten met elkaar te vergelijken om zo de beste prijs uit de markt te halen. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van daghandel of bij incidentele projecten waarmee grote transportvolumes gemoeid zijn. Hierbij is vaak extra voordeel te realiseren op de tarieven, waarbij u kunt denken aan o.a.:

  • Urgent en niet-gepland transport door bijvoorbeeld vertraging in productie. Voor verre bestemmingen wordt dan vaak luchtvracht ingezet in plaats van zeevracht;
  • Periodieke inkoop van zeevracht waar tarieven sterk fluctueren (containertransport);
  • Partijenverzending van kledingmonsters, incidentele uitlevering via distributie (pakket en pallet);
  • Volle vrachtwagens die ‘dedicated’ worden ingezet voor wegtransport;
  • Koerierszendingen, leveringen op dezelfde dag of zeer belangrijke zendingen die goed begeleid moeten worden.

Het FGHS vrachtloket kent de markt en haar aanbieders. In die relatie is ervaring en betrouwbaarheid van dienstverleners al meerdere malen getoetst. Door voor aanvragen van FGHS leden een groot aantal dienstverleners te laten offreren, wordt duidelijk wat de markt te bieden heeft. Op basis hiervan krijgt u de beste oplossing tegen de scherpste prijs.

Geef het FGHS Vrachtloket gerust eens een belletje of stuur een e-mail. Dan kunt u zelf ervaren of u daadwerkelijk de beste oplossing krijgt aangereikt.

T. +31 33 870 02 03
E. fghs@vrachtloket.nl

Gratis Logistieke Scan