Outlet Retail Distribution Services - FGHS Logistiek

Nieuws

07/02 - Outlet Retail Distribution Services

Meer en meer vinden verkopen aan consumenten plaats via offline outlet centers of online market places. Offline zijn er inmiddels gerenommeerde outlet centers als Batavia Stad Lelystad en Designer Outlet Roermond en Roosendaal. Online kennen we onder meer market places als Zalando, Amazon, Bol.com en About You.

Door de populariteit van deze verkoopkanalen wordt de fysieke logistiek aan de achterkant van deze kanalen steeds belangrijker. Zeker ook omdat de ontvangstlogistiek door de outletcenters en market places worden gedicteerd en nadrukkelijk eisen worden gesteld aan dag, tijd(slot) en wijze van aanlevering. Vaak volstaat een reguliere levering van een pakket- of palletzending niet meer en wordt er meer verwacht van u en uw vervoerder (bijvoorbeeld vooraf aanmelden van een zending).

FGHS Logistiek heeft sinds kort een vervoerspartner met een distributieconcept specifiek gericht op levering bij outlet centers en market places. Een hoogwaardige premium service die is afgestemd op de eisen die gesteld worden qua ontvangstlogistiek.

  • Dagelijkse leveringen op basis van “next day”
  • Eigen vervoersmiddelen en Nederlands sprekende chauffeurs
  • Levering met tijdslot
  • Gebruik van box trucks en trailers
  • GPS-beveiliging

Graag komen we met u in contact als u levert aan outlet centers en market places die eisen stellen aan u als leverancier. Heeft u interesse en wilt u meer weten over dit onderwerp, dan kunt u contact opnemen met FGHS Logistiek via info@fghslogistiek.nl


Gratis Logistieke Scan