Seminar Gateway-O 3 oktober | rechtstreeks verkoop aan de Chinese consument - FGHS Logistiek

Nieuws

03/09 - Seminar Gateway-O 3 oktober | rechtstreeks verkoop aan de Chinese consument

China, de grootste en snelst ontwikkelende markt ter wereld is interessant voor sportleveranciers. Maar de complexiteit, de culturele verschillen, ons gebrek aan kennis en een andere manier van zakendoen, maakt China een moeilijk te veroveren markt. Online beginnen, is de beste eerste stap richting deze enorme markt. Het verlaagt je risico, verlaagt je investeringen, verhoogt je zichtbaarheid, verhoogt je verkopen en brengt je direct in contact met de consument.

FGHS volgt de ontwikkelingen op de voet en is recent een samenwerking aangegaan met Gateway-O, de eerste full service social commerce oplossing voor sport- en fashionbedrijven die hun collecties in China willen promoten en verkopen. Full service betekent dat alle marketing, logistiek, juridische en financiële aspecten geregeld worden vanuit een loket.

We nodigen u graag uit voor een seminar op donderdag 3 oktober a.s. Hier krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Chinese markt en de mogelijkheden van Gateway-O waarmee u de Chinese markt laagdrempelig kunt betreden.

Programma:
09.30 uur
Ontvangst

10.00 uur
Opening | Dirk Vinken, FGHS

10.15 uur
Digital learnings: spannende ontwikkelingen Chinese markt. Inzichten in nieuwe retailmodellen vanuit technologie en communicatie door Christiaan Eisberg

11.00 uur
Pauze

11.15 uur
Gateway-O: de digitale oplossing om de Chinese markt te betreden. De eerste full-service social commerce oplossing voor fashion bedrijven naar China door Taco Ubbink (Managing director Gateway-O)

11.45 uur
Q & A

12.00 uur
Einde

Locatie: FGHS, Sports Business Center, Plesmanstraat 1 in Leusden. Meetingroom The Legend
Het seminar is gratis voor FGHS-leden.

Aanmelden via een e-mail naar info@fghs.nl 


Gratis Logistieke Scan